Achizitii Publice icon

Achizitii Publice

Android Business
$4.68
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Quick Stats

1 year

since last update

Description

Singura aplicatie din domeniul achizitiilor publice dedicata sectorului de business si sectorului public.

Transparență:
Luând în considerare unul dintre cele mai importante principii din achizițiile publice, principiul transparenței, aplicația oferă domeniului achizițiilor publice din România un nivel înalt de acces. Aplicația asigura accesul publicului larg din întreg spaţiul Uniunii Europene la toate informaţiile referitoare la aplicarea procedurilor de achiziție publică. Prin crearea acestei aplicații se subliniază incă o dată procesului de publicitate și informare în mod egal a tuturor participanţilor la procedură asupra accesului liber la informații de interes public.

Eficiență:
Aplicația este gandită pentru a oferi oricărui utilizator ușurință în utilizarea informațiilor publice din domeniul achizițiilor publice. Timpul câștigat datorită ușurinței prin care se cauta și se identifică procedurile de achiziții este unul din atuurile acestei aplicații.

Personalizare:
Creată pentru a veni în intampinarea nevoilor utilizatorilor, aplicația permite un grad ridicat de personalizare. Notificările asupra domeniilor de interes, sincronizarea perioadei de depunere a ofertelor cu calendarul telefonului utilizatorului dar și multe alte opțiuni disponibile in funcție de aria de interes selectată.

Reviews

Similar