Albas e-libër icon

Albas e-libër

Android Education
Free
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

Sistem digjital për mësimdhënie që është në përputhje me kërkesat e shkollës moderne. Tekstet digjitale përfshijnë zgjidhje të reja dhe përmbajtje interaktive që e bëjne orën e mësimit më të lehtë dhe interesante.
Kushtet teknike:
– Madhësia minimale e ekranit: 800x600 piksel
– 500 MB hapësirë të lire

E RËNDËSISHME!
Kur ju shkarkoni e-librin tuaj përdorni lidhjen Wi-Fi me internetin! Pyesni prinderit për të ndihmuar në këtë!

I JUAJI ALBAS!


info: https://www.portalishkollor.al

Quick Stats

3 years

since last update

Reviews

Similar