Bogga Les - Lær å lese norsk icon

Bogga Les - Lær å lese norsk

Android Education
$4.49
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

Gøyal og motiverende app for barn som skal lære å lese - på norsk! Knekk lesekoden med norskproduserte Bogga Les!

Bokstaver popper ut av en magisk maskin. Lytt til ordet som skal staves, og plasser så bokstavene oppå hyller i riktig rekkefølge. Staver du flere ord, venter det en glitrende skatt i belønning!

Lydene gjentas når man staver ordene slik at barna oppdager hvordan lyder settes sammen til ord og dermed knekker lesekoden. Dette er en super app til bruk på 1. trinn, men også til yngre barn eller dem som strever med å knekke lesekoden. Dette er IKKE en app for dem som allerede kan lese, men et supert og raskt hjelpemiddel til barn som skal lære hvordan bokstaver blir til ord. Anbefalt av Barnevakten.no.

INNEHOLDER:
- En fantastisk maskin som lager bokstaver
- Store bokstaver med uttale av bokstavlyden
- Kun enkle, norske ord å stave
- En klo til å fange fargerike diamanter med
- Barnevennlig brukergrensesnitt
- Ikke noe stress, bare lek og oppdager-moro
- Originalt, fargerikt design
- Ingen tredjeparts reklame
- Ingen “Kjøp i Program”

PS: Om appen benyttes i undervisning, er det en fordel at elevene sitter med høretelefoner for ikke å forstyrre hverandre.

Bogga Les er en app fra norske Boggatap og passer barn fra 4 år og oppover (de som ikke kan lese, eller som har lesevansker) .

MER GØYAL LÆRING?
Prøv også vår app Bogga Alfabet for å øve på alfabetet!

OM BOGGATAP:
Boggatap er et lite, uavhengig spillstudio med hovedsete i Oslo. Vi spesialiserer oss på apper for barn, gjerne med en pedagogisk vri. Målet er å skape læring gjennom kreativ atspredelse - digitale leketøy som skal invitere både barna og foreldrene til å leke sammen. Boggatap fokuserer på trygg og inpsirerende lek og har derfor verken tredjeparts reklame eller "kjøp i app"-ordninger. Vi samler heller ikke inn noe personlig data fra brukeren. De eneste lenkene til internet finner inne i "foreldre-sonen" som er sikret med en "foreldre-lås", altså utenfor barnas umiddelbare rekkevidde. Boggataps apper er med i "KNOW what's inside" - et program skapt av MOMs with apps og ACT som er en redaksjon av foreldre og pedagoger som leter etter trygge apper for barn, fri for reklame.

Quick Stats

10 months

since last update

Reviews

Similar