This App contains lord lakshmi narasihma slogans (21 Slogans)
This App contains the lord lakshmi narasihma slogans (21 Slogans). Following are the slogans covered in this App
Fonts used in this app are very clear and user can easily read through the content and Zoom IN / Zoom Out for their convenience !!
Enjoy Reading !!!!!!
1. Runavimochana Stothram
2. Narasihma Rajapadha Stothram
3. Narasihma Dwathrimsath (32 letters) Beejamala Stothram
4. Narasihma Pancharathnam
5. Narasihmastakam (1)
6. Narasihmastakam (2)
7. Sri Lakshmi Narasihma Karavalambam (13 Slogas)
8. Sri Lakshmi Narasihma Karavalambam (25 Slogas)
9. Sri Lakshmi Narasihma Hirudhaya Stothram
10. Sri Narasihma Sthudhi (Prahaladha)
11. Sri Ahobala Narasihma Stothram
12. Sri Narasihma Gathyam
13. Sri Narasihma Bujanga Stothram
14. Sri Narasihma Dwadasa Stothram
15. Sri Narasihma Sthambavirbaava Stothram
16. Sri Narasihma Sthudhi (Saneeswara - Saturn)
17. Sri Lakshmi Narasihma Sahasranama Stothram
18. Sudharsana Ashtagam
19. Sri Garuda Dhandagam
20. Sri Hanuman Stothram
21. Sri Narasihma Mangala Ashtagam
------------
1. ருண விமோச்சன ஸ்தோத்திரம்
2. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ ராஜபத ஸ்தோத்ரம்
3. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ த்வாத்ரிம்சத் பீஜமாலா ஸ்தோத்ரம்
4. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ பஞ்சரத்னம்
5. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹாஷ்டகம் 1
6. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹாஷ்டகம் 2
7. ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ நரஸிம்ஹ கராவலம்பம் (13)
8. ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ நரஸிம்ஹ கராவலம்பம் (25)
9. ஸ்ரீலக்ஷ்மீ ந்ருஸிம்ஹ ஹ்ருதய ஸ்தோத்ரம்
10. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹஸ்துதி(ப்ரஹ்லாத
11. அஹோபல ந்ருஸிம்ஹ ஸ்தோத்ரம்
12. ஸ்ரீ நரசிம்ஹ கத்யம்
13. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ புஜங்க ஸ்தோத்ரம்
14. ஸ்ரீந்ருஸிம்ஹ த்வாதஶ நாமஸ்தோத்ரம்
15. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ ஸ்தம்பாவிர்பாவ ஸ்தோத்திரம்
16. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ ஸ்துதி (ஶநைசரக்ருதம்)
17. திவ்யலக்ஷ்மீ ந்ருஸிம்ஹ ஸஹஸ்ரநாமஸ்தோத்ரம்
18. ஸுதர்ஶநாஷ்டகம்
19. ஶ்ரீ கருட தண்டகம்
20. அனுமன் ஸ்தோத்திரம்
21. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ மங்களாஷ்டகம்
This App contains the lord lakshmi narasihma slogans (21 Slogans). Following are the slogans covered in this App
Fonts used in this app are very clear and user can easily read through the content and Zoom IN / Zoom Out for their convenience !!
Enjoy Reading !!!!!!
1. Runavimochana Stothram
2. Narasihma Rajapadha Stothram
3. Narasihma Dwathrimsath (32 letters) Beejamala Stothram
4. Narasihma Pancharathnam
5. Narasihmastakam (1)
6. Narasihmastakam (2)
7. Sri Lakshmi Narasihma Karavalambam (13 Slogas)
8. Sri Lakshmi Narasihma Karavalambam (25 Slogas)
9. Sri Lakshmi Narasihma Hirudhaya Stothram
10. Sri Narasihma Sthudhi (Prahaladha)
11. Sri Ahobala Narasihma Stothram
12. Sri Narasihma Gathyam
13. Sri Narasihma Bujanga Stothram
14. Sri Narasihma Dwadasa Stothram
15. Sri Narasihma Sthambavirbaava Stothram
16. Sri Narasihma Sthudhi (Saneeswara - Saturn)
17. Sri Lakshmi Narasihma Sahasranama Stothram
18. Sudharsana Ashtagam
19. Sri Garuda Dhandagam
20. Sri Hanuman Stothram
21. Sri Narasihma Mangala Ashtagam
------------
1. ருண விமோச்சன ஸ்தோத்திரம்
2. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ ராஜபத ஸ்தோத்ரம்
3. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ த்வாத்ரிம்சத் பீஜமாலா ஸ்தோத்ரம்
4. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ பஞ்சரத்னம்
5. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹாஷ்டகம் 1
6. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹாஷ்டகம் 2
7. ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ நரஸிம்ஹ கராவலம்பம் (13)
8. ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ நரஸிம்ஹ கராவலம்பம் (25)
9. ஸ்ரீலக்ஷ்மீ ந்ருஸிம்ஹ ஹ்ருதய ஸ்தோத்ரம்
10. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹஸ்துதி(ப்ரஹ்லாத
11. அஹோபல ந்ருஸிம்ஹ ஸ்தோத்ரம்
12. ஸ்ரீ நரசிம்ஹ கத்யம்
13. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ புஜங்க ஸ்தோத்ரம்
14. ஸ்ரீந்ருஸிம்ஹ த்வாதஶ நாமஸ்தோத்ரம்
15. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ ஸ்தம்பாவிர்பாவ ஸ்தோத்திரம்
16. ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ ஸ்துதி (ஶநைசரக்ருதம்)
17. திவ்யலக்ஷ்மீ ந்ருஸிம்ஹ ஸஹஸ்ரநாமஸ்தோத்ரம்
18. ஸுதர்ஶநாஷ்டகம்
19. ஶ்ரீ கருட தண்டகம்
20. அனுமன் ஸ்தோத்திரம்
21. ஶ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ மங்களாஷ்டகம்
Show More