This App contains Shiva Rudram Namakam Samakam - சிவ ருத்ரம் நமகம் சமகம் (11 Slogans)
This App contains Shiva Rudram Namakam Samakam - சிவ ருத்ரம் நமகம் சமகம் (11 Slogans). Following are the slogans covered in this App
Fonts used in this app are very clear and user can easily read through the content and Zoom IN / Zoom Out for their convenience !!
Enjoy Reading !!!!!!
1. sri rudram laghunyasam
2. sri rudram namakan
3. samakam
4. sambustava stothram
5. sivakavasa stothram
6. sivamahimna stothram
7. sivasthavaraja stothram
8. sivaaparadhakshamabana stothram
9. sivastothra sathaka nama stothram
10. maha rudra stothram
11. medha dakshinamoorthy namavali
1. ஶ்ரீ ருத்ரம் லகுந்யாஸம்
2. ஶ்ரீ ருத்ரம் நமகம்
3. சமகம்
4. சம்புஸ்தவ: ஸ்தோத்ரம்
5. சிவகவச ஸ்தோத்ரம்
6. சிவமஹிம்ந: ஸ்தோத்ரம்
7. சிவஸ்தவராஜ: ஸ்தோத்ரம்
8. சிவாபராதக்ஷமாபன ஸ்தோத்ரம்
9. சிவாஷ்டோத்தர சதக நாமஸ்தோத்ரம்
10. மஹாருத்ர ஸ்தோத்ரம்
11. மேதாதக்ஷிணாமூர்தி ஸஹஸ்ரநாமஸ்தோத்ரம்
This App contains Shiva Rudram Namakam Samakam - சிவ ருத்ரம் நமகம் சமகம் (11 Slogans). Following are the slogans covered in this App
Fonts used in this app are very clear and user can easily read through the content and Zoom IN / Zoom Out for their convenience !!
Enjoy Reading !!!!!!
1. sri rudram laghunyasam
2. sri rudram namakan
3. samakam
4. sambustava stothram
5. sivakavasa stothram
6. sivamahimna stothram
7. sivasthavaraja stothram
8. sivaaparadhakshamabana stothram
9. sivastothra sathaka nama stothram
10. maha rudra stothram
11. medha dakshinamoorthy namavali
1. ஶ்ரீ ருத்ரம் லகுந்யாஸம்
2. ஶ்ரீ ருத்ரம் நமகம்
3. சமகம்
4. சம்புஸ்தவ: ஸ்தோத்ரம்
5. சிவகவச ஸ்தோத்ரம்
6. சிவமஹிம்ந: ஸ்தோத்ரம்
7. சிவஸ்தவராஜ: ஸ்தோத்ரம்
8. சிவாபராதக்ஷமாபன ஸ்தோத்ரம்
9. சிவாஷ்டோத்தர சதக நாமஸ்தோத்ரம்
10. மஹாருத்ர ஸ்தோத்ரம்
11. மேதாதக்ஷிணாமூர்தி ஸஹஸ்ரநாமஸ்தோத்ரம்
Show More