Noticat (prova) icon

Noticat (prova)

Android News & Magazines
Free
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

Fart de navegar entre una multitud de diaris, o llegir-los tots de cop amb un lector RSS i trobar-te duplicats? Noticat utilitza un algorisme per agrupar notícies de diversos diaris digitals catalans per temàtica, estalviant-te la pèrdua de temps. Les notícies es mostren classificades segons la temàtica, i la interfície resulta còmoda tant en telèfons intel·ligents com tauletes.

A la pantalla principal, es mostren els principals titulars ordenats per rellevància, juntament amb els diaris on es troba cada notícia. Quan es clica un element, es pot navegar al llarg de les notícies que comparteixen tema en un panell dual, si hi ha prou espai. Es pot compartir l'element, o bé veure'n fotografies.

Actualment, les fonts són les següents:
* General: 324, Ara, Vilaweb.
* Esports: Esport 3 (i articles de diaris generals que parlin d'esports).
* Tecnologia: Bits Catalans, Paella de bits.

A cada article hi ha enllaços a la versió web, Twitter del diari i aplicació si n'hi ha. N'aniré afegint a mesura que sigui possible. Podeu enviar peticions d'afegir/treure/mostrar només un paràgraf de diaris a jocc (punt) android (ensaïmada) gmail (punt) com.

NOTA: Aquesta és una versió de prova gratuïta, que dura dues setmanes. A partir de llavors, l'aplicació costa 0,5 € (un sol cop).

Quick Stats

6 years

since last update

5 years

since last review

Reviews

Similar