UET LMS icon

UET LMS

Android Education
Free
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

Nepermjet ketij aplikacioni, ju si student apo pedagog prane Universitetit Europian te Tiranes keni nje mundesi te thjeshtezuar per aksesimin e platformes UET LMS.

Nepermjet ketij aplikacioni, ju mund te:

- Aksesoni literaturen e cdo lende, madje edhe pasi kaloni offline
- Merrni njoftime te menjehershme te mesazheve dhe evente te tjera
- Gjeni dhe kontaktoni studentet e tjere qe ndjekin lenden tuaj
- Ngarkoni imazhe, audio, video dhe fotografi te tjera nga pajisja juaj celular
- Ndiqni progresin tuaj, detyrat dhe te shfletoni planet tuaja te te mesuarit
- Shikoni piket e marra nga pedagogu
- Shikoni notat nga sekretaria
- Shikoni orarin tuaj te personalizuar me gjithe detajet e mundshme
- Ngarkoni detyrat tuaja per cdo lende
- Merrni njofitme te ndryshme nga UET
- Shikoni historikun e mesazheve tuaja private dhe njoftimeve

... dhe shume funksione te tjera!

Quick Stats

9 months

since last update

1 year

since last review

Reviews

Similar