Raporto Shpeto icon

Raporto Shpeto

Android Social
Free
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

Raporto-Shpëto është një aplikacion celular për të rritur ndërgjegjësim mbi trafikimin e qenieve njerëzore, rritjen e aftësive së publikut për të raportuar trafikimin, dhe të ndihmojë që viktimat të lidhen me shërbimet dhe mbështetjen e duhur. Aplikacioni punon në një varietet të gjëra pajisjesh Android, duke përfshirë nga smartphone më të vegjël dhe më pak të kushtueshëm. Aplikacioni është mundësuar me mbështetjen e NetHope dhe USAID dhe është përshtatur në kontekstin e Shqipërisë nga Ministria e Punëve të Brendshme, World Vision Albania dhe Fondacioni Vodafone Albania.

Aplikacioni ka disa funksione kryesore:
· RAPORTO TRAFIKIMIN: Lejimi i përdoruesit për të dërguar një mesazh për trafikim të dyshuar tek Mekanizmi Kombëtar i Referimit në Shqipëri
· LISTA E SHËRBIMEVE: Liston emrat e shërbimeve sociale dhe vendndodhjen offline
· HARTA E SHËRBIMEVE: Lokalizon shërbimet sociale më të afërta për përdoruesin
· INFORMACION: Informacion edukativ dhe material mbi trafikimin e qenieve njerëzore

· THIRRJE E LINJËS TELEFONIKE: Një lidhje direkte me linjën telefonike për raportimin e trafikimit 116006

Quick Stats

4 years

since last update

2 years

since last review

Reviews

Similar