Alban Skenderaj icon

Alban Skenderaj

Android Video Players & Editors
Free
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

Me ane te applikacionit te alban skenderajt tu ju mund te shikoni te gjith videoklipet dhe te degjoni te gjith muziken e tij
Ky applikacion ju njofton direkt per kenget me te reja qe do te dalin,ju njoftoheni me njoftime push,
ju do te njoftoheni per spetaklet muziken eventet qe do te organizohen nga alban skenderaj.
Applikacioni permban

Foto
Video,
Facebook
Impostacionet

Quick Stats

2 years

since last update

2 years

since last review

Reviews

Similar