Floriani icon

Floriani

Android Video Players & Editors
Free
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

Me ane te ketij applikacioni ju mund te shikoni te gjith videoklipet e kengetarit ,do te njoftoheni kohe rekord per te gjith kenget,dhe videkoklipet me te reja,ne applikacion do te shikoni dhe te gjitha fotot e kengetarit, Keni dhe opsionin e facebook ku do te shikoni postimet e kengetarit,do te njoftoheni me njoftime push ne telefon per turet apo koncertet live te kengetarit

Quick Stats

2 years

since last update

2 years

since last review

Reviews

Similar