Mobilo Credit icon

Mobilo Credit

Mobilo Finance IFN SA
Free
50,000+ downloads

About Mobilo Credit

Cu aplicatia gratuita Mobilo pentru smartphone, totul devine mult mai simplu - descarci, instalezi, aplici, iar banii ajung imediat la tine.

Vrei sa ai acces simplu, sigur si rapid la un imprumut pe termen scurt, oriunde te-ai afla? Foloseste aplicatia Mobilo pentru smartphone si ai urmatoarele avantaje:
- aplicatia este complet gratuita
- perioada creditului intre 61 zile si 12 luni
- DAE maxim 720%
- ai nevoie de cartea de identitate si un extras de cont din care sa reiasa veniturile tale din ultima luna
- poti fotografia si incarca direct in sistem o copie a cartii de identitate
- de la al doilea imprumut, cu doar sapte click-uri, primesti banii de care ai nevoie, fara sa fie nevoie sa completezi din nou datele personale (daca nu s-au modificat de la ultima aplicare)
- aplicatia este complet securizata si protejata cu sisteme de ultima generatie

Exemple de calcul:
** Pentru un credit cu dobândă 2% **
Pentru un credit in valoare de 1 000 Lei, valoarea dobanzii este de 20 Ron pe zi; DAE – 730%. Suma totala de plata la scadenta va fi 1600 Ron. Clientul poate beneficia de extinderea automata a perioadei creditului pentru un termen maxim de 365 de zile, in baza unei sume minime de plata, asa cum reiese din contractul de imprumut.

** Pentru un credit cu dobândă de 1.5% cu plata lunară **
Pentru un credit in valoare de 1000 RON pentru 12 luni, dobanda este de 1.5% pe zi, DAE – 540%. Prima rata scadenta este in valoare de 533.33 RON și va fi achitata la 30 de zile de la data acordarii creditului. Urmatoarele rate sunt descrescatoare.

Mobilo Credit Screenshots