CityApp Kecskemét icon

CityApp Kecskemét

CityApp Kft.
Free

About CityApp Kecskemét

A CityApp Kecskemét egy olyan ingyenes mobil alkalmazás, amelynek segítségével mindent egy helyen megtalálsz, megismerheted a város híreit, programjait, intézményeit, vendéglátóhelyeit, vásárolhatsz e-matricát is.

Elsőként értesülhetsz a friss információkról, hírekről a város életével kapcsolatosan, akár közvetlen push üzenet formájában is.

Bárhol és bármikor megtalálhatod, amire vágysz, amikor csak kedved tartja, beépített térképünk rögtön oda navigál. (Az alkalmazás használatához, a mobil-adatforgalom és helymeghatározás engedélyezése szükséges, a telepítést követően fogadd el a feltételeket.)

E-matrica: A funkció segítségével havi, 10 napos, éves vagy megyei autópálya jogosultságot vásárolhatsz a legtöbb jármű kategóriában bankkártyás fizetéssel. Az applikációban megtekintheted a vásárlásokat és ellenőrizheted azok érvényességét.

Kecskemét kártya: Igényelj új városkártyát, vagy újítsd meg ha lejárt, és tárold az applikációban. A plasztik városkártya helyett elég a mobiltelefonon a CityApp Kecskemét applikáción belül megmutatni digitális Város kártyádat, máris tudod érvényesíteni kedvezményed. Amennyiben lejárt, pár kattintással megújíthatod kártyás fizetéssel.

Hűségkártya: A Hűségkártya funkcióval elektronikusan tárolhatod hűségkártyáidat és a vonalkód segítségével érvényesítheted a pénztáraknál kedvezményedet vagy gyűjtheted pontjaidat. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy befotózod a hűségkártyád képét az applikációba.

Te is díjmentesen elérhetővé válhatsz bárki számára az ingyenesen letölthető CityApp alkalmazás segítségével: regisztráld vállalkozásod a http://cityapp.hu oldalon.

CityApp Kecskemét Screenshots