БУКВЕНКА Безплатно icon

БУКВЕНКА Безплатно

Android Educational
Free
Offers in-app purchases ($0.00)
You're viewing an Android app.

Description

БУКВЕНКА е игра за деца на 4 до 7 години.

Приложението включва четири забавни мини-игри. С тях детето учи българските букви, пише лесни срички и думи на български език.

Чува се ясно произнасяне на звуците от азбуката, сричките и думите.

Играта съдържа българска авторска музика и красиви илюстрации.

За всяка от буквите се чува мелодия от инструмент, чието име започва със ... същата буква. Името на инструмента може да се види от изображението "ноти" на екрана.

В играта се използват интерактивните изображения на: герои, букви, части от букви, кубчета, книга, зелени ноти, спечелени картинки и зелени бутони.

При всяка успешно решена задача се получава награда - картинка. Децата могат да подреждат спечелените картинки на страниците на красив анимиран "Албум за награди". Всички получени награди и тяхната подредба се запомнят и може да се продължи събирането при следващото стартиране на приложението.

БУКВЕНКА се играе с удоволствие от всички деца. Техните родители, близки и преподаватели са доволни от техния бърз напредък в знанията.

В приложението се показват реклами. В случай, че държите Вашето дете да не гледа реклами, моля, инсталирайте нашето платено приложение "БУКВЕНКА".

Ние имаме повече от десет години опит в разработването на образователни компютърни игри за деца. Приложението е мобилна версия на нашата най-популярна компютърна игра. За повече информация, моля посетете нашия Интернет сайт: https://www.viksysbg.com.

Благодарим Ви, че ще инсталирате нашето приложение.

Успех мили деца!

Quick Stats

2 years

since last update

2 years

since last review

Reviews

Similar