ЛОГО КВИЗ - LOGO KVIZ icon

ЛОГО КВИЗ - LOGO KVIZ

BalkanApps
Free
100,000+ downloads

About ЛОГО КВИЗ - LOGO KVIZ

Колку добро ги познаваш македонските брендови?


Тестирај го своето знаење на над 350 логоа, вклучувајќи и неколку логоа на брендови од балканот и пошироко.


Погодувај ги македонските брендови со единствената игра ЛОГО КВИЗ.


ЛОГО КВИЗ е бесплатна игра полна со забава која се состои од погодување на имињата на стотици логоа од најразлични македонски брендови.


Секој ден и насекаде гледаме логоа.
Гледајќи телевизија, одејќи по улица, читајќи списанија... едноставно насекаде !
Колку од тие логоа можеш да погодиш ?


Повеќе од 350 логоа се достапни за погодување, распределени во 12 нивоа.


КАРАКТЕРИСТИКИ :
★ Повеќе од 350 логоа, а мала големина на играта !
★ 12 интересни и предизвикувачки нивоа !


----------
Најди не на фејсбук и биди во тек !
https://www.facebook.com/logokvizmkKolku dobro gi poznavash makedonskite brendovi ?


Testiraј go svoeto znaenje na nad 350 logoa, vkluchuvaјkji i nekolku logoa na brendovi od balkanot i poshiroko.


Pogoduvaј gi makedonskite brendovi so edinstvenata igra LOGO KVIZ.


LOGO KVIZ e besplatna igra polna so zabava koјa se sostoi od pogoduvanje na iminjata na stotici logoa od naјrazlichni makedonski brendovi.


Sekoј den i nasekade gledame logoa.
Gledaјkji televiziјa, odeјkji po ulica, chitaјkji spisaniјa... ednostavno nasekade !
Kolku od tie logoa mozesh da pogodish ?


Povekje od 350 logoa se dostapni za pogoduvanje, raspredeleni vo 12 nivoa.


KARAKTERISTIKI :
★ Povekje od 350 logoa, a mala golemina na igrata !
★ 12 interesni i predizvikuvachki nivoa !


----------
Naјdi ne na feјsbuk i bidi vo tek !
https://www.facebook.com/logokvizmk

ЛОГО КВИЗ - LOGO KVIZ Screenshots