Beeldenbank icon

Beeldenbank

AOC-Raad
Free

About Beeldenbank

Met deze app kunt u zoeken naar ziekten & plagen, natuurlijke vijanden, knaagdieren en onkruiden. Er zijn 725 ziekten en plagen, 27 natuurlijke vijanden, 7 knaagdieren en 135 onkruiden opgenomen.
Per item is er algemene informatie opgenomen maar ook uitleg voor herkenning, levenswijze, maatregelen en uiteraard afbeeldingen. De wetenschappelijke naam is vermeld en bijvoorbeeld tot welk gewas of familie het item behoort.

Markeer bijv. een natuurlijke vijand om snel terug te kunnen vinden (vergelijkbaar aan favorieten in uw browser). Markeer een item door op het vlag icoon, rechtsbovenin het scherm, te tikken. Markeren ongedaan maken kan door bij een item op hetzelfde vlag icoon te tikken, of onder "Mijn gemarkeerde items" naar links te swipen en dan op Verwijderen te tikken. Of door in het Mijn gemarkeerde items subcategorie rechtsbovenin het verwijderen symbool te tikken, en dan op de rode rondjes te tikken.

De Beeldenbank is van de AOC Raad, tot stand gekomen met medewerking van het Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (Wageningen UR) en Groen Kennisnet.

Beeldenbank Screenshots